Cercle d’empatia per a embarassades

Què és un cercle d’empatia?

Un cercle d’empatia és un espai de seguretat en el que un grup de persones comparteixen els seus pensaments, preocupacions o comentaris sobre un tema concret. El cercle escolta al interlocutor i es tracta de deixar el judici i les opinions a banda per fer una activitat d’escolta activa i alhora treballar l’empatia reflexiva. La persona escollida per escoltar activament recollirà allò que ha entès de la interlocutora i

Cercle d’empatia per a embarassades

Al cercle d’empatia per a embarassades posarem en comú amb altres dones com estem vivint l’experiència de l’embaràs, com ens sentim, que hem après, les dificultats que ens trobem, la il·lusió…

Com ha canviat o no la nostra manera de pensar, la perspectiva, com ho vivim soles i en parella…Qualsevol sentiment o pensament que ens rondi pel cap i que volguem expressar en veu alta per fer-nos sentir allò que sabem ben endins.

Ens escoltarem, aprendrem del que entenem de les dones del cercle i passarem una estona de compartir en comunitat creant un espai d’empatia i seguretat per a totes.

Com inscriure’t al cercle d’empatia Gratuit

Per inscriure’t al cercle prem al enllaç d’Eventbrite per registrarte i poder rebre la informació d’accès per al cercle d’empatia online el dia 17 de Desembre a les 19:oo hores.

Les places són limitades

¿Y tú qué opinas?
Deja tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otros articulos que podrian interesarte

X